PRISTOPNA IZJAVA

[prenos] 0.1 MB PRISTOPNA IZJAVA

Želite prispevati k dvigu strokovnosti in medsebojni povezanosti kriminalistov?

PRISRČNO DOBRODOŠLI!

Pridružite se lahko z izpolnitvijo pristopne izjave v zgornji prilogi!

[prenos] 0.1 MB STATUT DRUŠTVA

V prilogi si lahko preberete STATUT DRUŠTVA DKS, ki je bil na podlagi 13. člena Zakona o društvih (Ur.l.RS št. 61-2567/2006), z vsemi spremembami in dopolnitvami sprejet na zboru članov, dne 30. 5. 2007.

PLAČILO ČLANARINE

Spoštovane članice, dragi člani Društva kriminalistov Slovenije!

Pravijo, da se vse začne in konča z denarjem. Nas v Društvu kriminalistov Slovenije sicer prvenstveno druži simpatija do kriminalistične stroke, temeljne družbene poštenosti in občasnega veselega ter strokovnega druženja. Za naše delovanja pa potrebujemo tudi skromna denarna sredstva. Kot vam je poznano, smo zaradi kriznih časov tudi znižali letno članarino, ki na letni ravni znaša samo 10 evrov. Da to dolžnost opravimo čimbolj hitro in enostavno, smo se odločili, da plačamo članarino preko bančnega linka ali po položnici (UPN) direktno na račun Društva.

Rok plačila članarine je do 1. aprila 2015. Podatki za nakazilo pa so naslednji:

koda namena: OTHR

namen: PLAČILO ČLANARINE DKS ZA LETO 2015

TRR: SI56 0201 0025 3968 761

BIC: LJBASI2X

Prejemnik: DRUŠTVO KRIMINALISTOV SLOVENIJE, Rocenska ulica 56, 1211 Ljubljana - Šmartno

Kdor pa take možnosti resnično nima, naj 10 evrov izroči članu Upravnega odbora iz območja posamezne PU ali članarino poravna direktno pri blagajničarki društva Mojci Rücker Goltnik (e-mail: mojca.goltnik@policija.si int. št. 85972).

Vsem skupaj prijazen pozdrav!

Jakob Demšar

Predsednik društva kriminalistov Slovenije